Muratlı Anaokulu
MURATLI MAH. MURATLI SK. NO 139 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

VİZYON

MURATLI ANAOKULU olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak ve yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen hoşgörülü bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak Okul öncesi eğitim toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve Okul öncesi eğitimde çocuklarımızı ilköğretime hazırlayan en doğru adres olmaktır.

Öğretim Şekli :

Okulumuzun ısınması kalorifer ile yapılmaktadır.

Öğretmenler ilçeye servis ile gidiş-geliş yapmaktadırlar.

Okulumuz il merkezine 144 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi BİGEP Projesi